Oto przepis na domowy syrop marchewkowo miodowy, który oczyszcza płuca, a także przynosi szybką ulgę.

Miód jest drugim składnikiem syropu, łagodzącym męczący, uporczywy kaszel. Posiada bezcenne właściwości, takie jak: łagodzenie błon śluzowych, tłumienie odruchu kaszlu. Jest świetnym przeciwutleniaczem oraz środkiem antysceptycznym.

Syrop marchwiowo- miodowy przede wszystkim stosowany jest w przypadku zapalenia oskrzeli, grypy, zapalenia płuc, pierwszych objawów infekcji wirusowych, bólach gardła, kaszlu. Znakomicie sprawdza się, jeśli chcemy oczyścić drogi oddechowe czy wzmocnić organizm przy pierwszych objawach choroby.

Sposób przygotowania syropu jest prosty i nie wymaga sięgania po wyszukane składniki, trudno dostępne w sklepach.

Aby go sporządzić, należy przygotować:

error: Treść zabezpieczona przed kopiowaniem !!