Ryba pod pierzynką: Przepis na rybę, którą można jeść codziennie. Każdemu zasmakuje

Dania rybne są nie tylko smaczniejsze, ale także wielokrotnie zdrowsze niż mięsne. Ponadto, wiele różnych potraw można przygotować z tego produktu: pierwsze i drugie danie, przekąski, sałatki itd! Ważne jest też to, że przygotowanie potraw rybnych zajmuje bardzo mało czasu.

Wystarczy dodać kilka podstawowych składników i gotowe, danie jest idealnie pyszne i oszałamiająco piękne. Istnieją dziesiątki różnych sposobów gotowania pstrąga  i łososia, ale właśnie ten jest popularny od wielu lat w mojej rodzinie.

Składniki:

  • Łosoś – 1 kg
  • Cebula – 1 sztuka
  • Majonez – 200 g
  • Sól – do smaku
  • Czarny pieprz (mielony) – do smaku
  • Sok z cytryny – 2 łyżki
  • Musztarda – 1 łyżeczka
  • Czosnek – 2 ząbki
  • Mozzarella – 50 g
  • Twardy ser – 50 g

Przygotowanie

error: Treść zabezpieczona przed kopiowaniem !!